Bemutatkozás

Mérnök, közgazdász, menedzsment MBA és gazdálkodás-és szervezéstudományok területén szerzett PhD végzettséggel rendelkező gyakorlott vállalatvezetőként megjártam jó pár hazai és nemzetközi cég menedzsmentjét és üzleti iskoláját.

Pályámat az építőiparban kezdtem tervező mérnökként, majd kereskedőként. Később nemzetközi piacokon dolgoztam a Graphisoft berkein belül. Innen nyergeltem át az IT területére és voltam a Compaq termékmenedzsere majd később a HP egyik hazai vezetője.

Mielőtt önállósítottam volna magam tanácsadóként, az IT és a telekommunikáció stratégiai kapcsolatával foglalkoztam a Magyar Telekomban indirekt értékesítési igazgatójaként és voltam az MVM csoport kabinetfőnöke és portfolió igazgatója is.

Jó példája vagyok a magát folyamatosan képző vezetőnek, aki nem csak tapasztalataira hagyatkozik, hanem elméleti tudását is fejleszti a vezetéstudomány területein. Végzett coachként, tanácsadóként manapság elsősorban mentorálás, szervezetfejlesztés, projekt támogatás, változtatásmenedzsment és a vállalati stratégiaalkotás területén támogatom a vezetőket. Olyan cégeknek dolgoztam már ezen a téren többek között, mint a Sanoma, Generali Biztosító, RTL Magyarország, Wipro, H1 Systems, Fujitsu, 3M, Creaton, Oander.

Kilenc éve alapító ötletgazdája vagyok a TrendFM-en futó Mentor nevű rádióműsornak (www.trendfm.hu/mentor), ahol is egy általam összeállított tematika mentén három KKV cégvezetőt élő adás keretében fejlesztünk a három hónapos időszak alatt. Érintve olyan területeket, mint vállalati stratégia alkotás, kockázat menedzsment, üzleti terv készítés, változtatás menedzsment, szervezeti kompetenciák felmérése és fejlesztése és vezetőfejlesztés.

2015-óta dolgozom közvetlenül az EU kutatásfejlesztési pályázatokat támogató szervezetének (European Research Council) pályázat bírálóként.

2018 óta tanítok mérnök-coach hallgatókat a Debreceni Egyetem Műszaki karán Döntéstámogatás, Problémamegoldás és Designgondolkodás tárgyakra.