Szolgáltatások

 • Szervezetfejlesztés
  Ami valójában “szervezet illesztés” leginkább, mivel nem minden esetben a fejlesztés a cél. Sokszor csak illeszteni kell a szervezetet az aktuális kihívásokhoz, lehetőségekhez. A felmérés szóban van egyfajta suggallat a növelésre, ami nem cél. A nagyobb szervezet nem jobban működő szervezet a kisebbnél.
 • Vezetőfejlesztés, mentorálás (képzés és vezetői coaching)
  Ha csak jobb vezetőnek szeretne látszódni, akkor nem én vagyok a megoldás. Forduljon személyes márkaépítő “szakemberhez”, aki a personal brandjét teszi szimpatikusabbá, meggyőzőbbé, eladhatóbbá.
  Ha valóban jobb vezető szeretne lenni, mint korábban volt, akkor én vagyok az embere!
 • Szervezeti diagnosztika
  Sokféle jólműködő, bevált diagnosztikai eszköz létezik, mellyel fel lehet tárni, hogy mik a jelenlegi szervezetben az erősségek, amikre lehet építkezni. Akár csoportmunkáról, együttműködés fejlesztésről, akár helyzetértékelésről és megvalósításról van szó. Nem a hiányosságok a lényegesek itt, hanem azok az erősségek amik megvannak és nagyobb teret kapva, tudatosabban lehetne kihasználni őket.
 • Folyamatfejlesztés
  Az ördög a részletekben rejlik, mint tudjuk. A kulcs folyamatok (azok az értékteremtő folyamatok, melyek az ügyféliterációk jelentés részét érintik) valódi működése és folyamatos illesztése a valósághoz kritikusan fontos része a végrehajtásnak. Sok cég csak azt hiszi, hogy náluk rendben vannak ezek a folyamatok és a kollégák követik azokat. Nagyon ritkán de van ilyen is. Minden más esetben, van mit csiszolni itt is.
 • Stratégia alkotás és megvalósítás támogatás
  A stratégia nem egyenlő a cél állítással. Az odavezető út is részét képezi, melyen sokszor eltévednek a cégvezetők. A stratégia alkotás és megvalósítás támogatás ezt hivatott tudatos és mindennapi tevékenységgé változtatni.
 • Döntéstámogatás
  A vezetőktől elvárt legfontosabb feladatok között a döntés és problémamegoldás biztosan az élen van. Noha kevés vezető döntésképes valójában és tudja/érti, hogy min megy végig mikor ezeket a legfontosabb, tőle elvárt dolgokat végzi. Fontos tisztában lennünk vezetőként, hogy miként gondolkodunk, milyen utat járunk be, milyen sémákat követünk a problémamegoldási folyamatunkban, melynek a végén maga a döntés áll.
 • Projekt kultúra fejlesztés
  Sok cég szeretne projekt alapon dolgozni, sokan próbálnak is. Ugyanakkor ez nem eszköz, vagy módszertan kérdése, hanem szervezeti kultúra kérdése elsősorban. Éretté kell tenni a szervezetet először is, ahhoz, hogy projekt szemléletű legyen a működés. Ezt (is) felülről kell kezdeni.